Program
Informasjonsbrev

Viktig informasjon kommer i informasjonsbrevene. Husk å lese disse nøye.

Første infobrev

Andre infobrev

Medlemstall og patruljer per krets KFUK-KFUM-speiderne

Medlemstall og patruljer per krets Norges speiderforbund

Helsekort skal medbringes for alle speidere.
Reiseleder har ansvaret for at disse medbringes samlet i en lukket konvolutt med patruljenavn, gruppenavn, kretsnavn og navn på alle speidere i patruljen på utsiden av konvolutten.
Konvolutten leveres ved innsjekk og oppbevares av Sikkerhet. Ved hjemreise kan man få igjen konvolutten, ellers blir den makulert. Om konvolutten ønskes returnert må dette oppgis ved innsjekk.

Helsekort NM 2018

Reise

Du kan komme til NM på følgende måter:
1. Med tog. Ta tog til Tønsberg (med buss videre som beskrevet under). Stasjonen har gode togforbindelser til Østlandet eller til Torp flyplass. For rutetider se; https://www.nsb.no/rutetider.

2. Med buss. Det går rutebuss fra Tønsberg sentrum. Det går rutebuss ca hvert kvarter med stopp ti minutters gange fra skolen, rute 113 til Skallestad (Meny). Rutetabellen kan sjekkes på https://www.vkt.no/ Fra busstoppet går man bak Meny og følger Skallestadveien inn til skolen.

3. Med bil/egen buss. Leirområdet ligger ved Oserød Skole på Nøtterøy. Adressen er Oserødveien 64, 3138 Skallestad. Kjøretid fra Oslo er ca. 1 time og 20 min. utenfor rushtid. Biler kan kjøres helt frem til den ene enden av teltområdene fredag og søndag for lossing / lessing av utstyr, men det blir ikke mulig å parkere der. Det vil bli anvist parkering.

Påmelding

Påmeldingen åpnet 4. mai og vil skje i medlemssystemet til Norges speiderforbund for alle. Påmelding for patruljer fra KFUK-KFUM må gjøres som beskrevet her.

Tilleggsbeskrivelse av påmelding for patruljer fra KFUK-KFUM

Påmeldingen er nå stengt!

Vi ha registrert at det er en del patruljer som mangler navn, en del speidere som ikke er knyttet til en patrulje og noen patruljer som mangler ansvarlig leder. Om det er noe du vet om som mangler eller er feil i påmeldingen til patruljen din så må du ta kontakt med oss på nm@speiding.no slik at vi kan få rettet det opp.

Hvis kretskonkurransen gjennomføres etter denne fristen, ber vi kretsen si fra om dette i god tid til forbundskontoret. I planleggingen tar vi utgangspunkt i at alle kretser sender det antall patruljer som er tillatt i henhold til NM-reglementet / fjorårets medlemstall. Hvis kretsen tenker å sende færre patruljer enn den har mulighet til, meld fra om dette i god tid.

Se gjeldende reglement for NM i speiding. Her er det en endring fra tidligere, blant annet når det gjelder antall speidere i patruljen, så les reglementet nøye.

Arrangør av NM 2018 presiserer rundt antall patruljemedlemmer.

Gruppepåmeldingen er beregnet på deltakerpatruljer, alle reiseledere og observatører og ev. lederbarn. Det er bare er gruppeleder eller andre med tilgang på gruppenivå som kan melde på via den.

Stabspåmeldingen er nå stengt.

Krav om politiattest: Gyldig politiattest (gjelder på NM-tidspunktet) må være registrert i medlemssystemet for alle reiseledere, observatører og stab som skal være med på NM og som er 15 år eller eldre. Kravet gjelder altså ikke speidere som deltar i konkurransen. For spørsmål om politiattest, ta kontakt med forbundskontoret ditt.

Kontakt oss

Har du spørsmål om NM kan du kontakte NM-arrangøren på nm@speiding.no.

Informasjon til ledere og stab

Her kommer informasjon til ledere og stab.

Priser

Pris per patrulje (inkludert ansvarlig leder): 3.500,-

Lederavgift: 500,-

Lederbarn: 400,-

Stabsavgift (mat): 100,-

Plass i ferdig oppsatt telt for ledere: 200,-

 

All betaling skjer på regning til gruppe eller krets i etterkant av NM. Det er derfor viktig at listene våre er oppdatert med middager, plasser i telt osv.  Informasjonen vil bli kontrollert ved innsjekk, men jo mer som er på plass på forhånd jo bedre er det. Om det er noe du tror mangler eller er feil? Ta kontakt med  oss på nm@speiding.no

Leirområdet

NM 2018 gjennomføres 15.-17. juni på Nøtterøy i Vestfold. Leirområdet er ved Oserød Skole på Nøtterøy. Adressen til skolen er Oserødveien 64, 3138 Skallestad. De fleste aktivitetene vil foregå rundt skolen, mens selve leirområdet vil ligge ca 300 fra skolen. Oserød skole er en barneskole på Oserød på Nøtterøy i Færder kommune. Den ble tatt i bruk i 2004. Skolebygningen er forma som ei hånd med fire fingre, og har et areal på 6 350 m², og huser til daglig ca 400 elever.

Søknad om fri på fredagen
Reglement