skip to Main Content
Skogsborg På Sitt Beste

Skogsborg på sitt beste

Helt siden tidlig fredag morgen, da innsjekk begynte, har Skogsborg gitt oss strålende sol og varme temperaturer. Ulike måter å kjøle seg ned har derfor vært helt nødvendig. Været har blant annet lokket mange speidere til kiosken ved scenen, som selger mye godt på en varm sommerdag; is, slush og kald brus. Noen speidere satte også av tid til å bade i sjøen rett ved leirområdet.

Toppbilde: Mia, Filippa, Hermine, Ulrikke, Pernille fra patrulje Pandaene koser seg med bading i sola.

Sondre og Theodor fra patruljen Fjellrev er blant dem som tok seg en is i finværet, i pausen mellom konkurransene som nå er godt i gang. De har aldri vært på NM før, men synes det har vært veldig gøy frem til nå. De er fra Kolsås KFUK-KFUM-speiderne, som ligger omtrent en time herfra. Sammen med de seks andre i patruljen, gleder de seg masse til resten av helga. Vi ønsker dem lykke til!

Kiosk_MiriamNerheim-5042

Sondre og Theodor nyter hver sin is i finværet.

På stranda fant vi mange glade speidere som koste seg i det nydelige været med en lite bad mellom konkurransene. Noen av dem var jentene i patruljen Pandaene fra Bryn 1. De forteller at vannet var litt kaldt i starten, men veldig deilig etter hvert. Det nokså kalde vannet var altså ikke et problem, men det var derimot havbunnen der de badet.
–Synkesand! Dere må gå fort så dere ikke synker ned!, roper Filippa til de andre i patruljen sin. Det er også deres første gang på NM, og jentene forklarer at de egentlig er for små til å være med, men at de fikk lov allikevel. Dette er de veldig glade for, og ser frem til oppgavene som står igjen.

Kiosk_MiriamNerheim-5018

Det fine været gjør at det til tider er lang kø i kiosken, men alt det gode man kan kjøpe veier opp for litt venting.

Bading_MiriamNerheim-5033

«Synkesand» gjorde det veldig vanskelig å gå i vannet. Da er det godt å ha en venn å støtte seg til.

Tekst og foto: Miriam Nerheim

Back To Top