skip to Main Content
Hatten Av For Særpreg

Hatten av for særpreg

NM i karneval? Nei da, det er bare speidere som viser frem sine flotte særpreg. Kommer du på NM i speiding, vil du blant annet se prinsesser, rever, rosa sauer, og kanskje noen elger?

Mange av patruljene har lagt mye arbeid i særpregene sine, slik at man skal kunne se hvilken patrulje de hører til.

113_praktisk_SynneHansen_8904

Foto: Synne Hansen 

Under praktisk oppgave finner vi noen flotte speidere med prinsessekroner i patruljen Prinsessene, fra Halden speidergruppe.
– Vi fikk tre gutter til i patruljen med langt hår, og da falt det naturlig inn at vi lagde patruljen Prinsessene, forteller Cathinka. Patruljen smiler og jobber videre med oppgaven, før de forteller videre at de ligger godt an i konkurransen.

Særpreg_HåkonKristoffersen_0881

Foto: Håkon Kristoffersen 

Jentene fra patruljen Rosa sau fra Søndre Slagen KFUK-KFUM-speidere sitter også å jobber med praktisk oppgave. – Vi hadde et speidermøte, og vi tegnet diverse figurer på ett fjell. Deretter tegnet vi en rosa sau, og etter det har det bare blitt rosa sauer på hva enn vi lager, forteller Mari og ler. – Så derfor har vi kalt oss selv for rosa sau, tilføyer resten av patruljen.

Særpreg_HåkonKristoffersen_0875

Foto: Håkon Kristoffersen 

Mange patruljer stiller også med banner, bånd og mange andre kreative særpreg. Særpregene er med på å lage godt samhold i patruljene, og ikke minst sette gode smil på ledere og stab!

Følg med på nmispeiding.no, facebook (NM i speiding), instagram (@nmispeiding) og snapchat (nmispeiding) for å se hva som skjer i løpet av helga!

0025_Særpreg_MarkusFagerholt_0069

Patruljebanneret til Rosasau er forseggjort. Foto: Markus Fagerholt.

Tekst: Caroline Skogaker 

 

 

Back To Top