skip to Main Content
Innholdsrikt Leirbål

Innholdsrikt leirbål

Leirbålet startet med sang av Bålets flammer, men ble fort avbrutt siden vi ikke hadde noe leirbål. Våre to konferansierer prøvde å få tent bålet på forskjellige kreative måter, men endte med å tenne bålet med lighter. Da var leirbålet i gang, og vi kunne endelig synge Bålets flammer på ny.

Trondheim FSK hadde første innslag hvor en person ble båret på scenen, og hvor han så bare reiste seg opp og gikk. Stand-up komedie på sitt beste. Senere ble det fellessang med sangen Slik er det å være speider. Etter det kom Sigrid fra Hønefoss på scenen og sang så publikum fikk frysninger av sangen Wrecking Ball. Puma fra Kongsberg hadde en lek som endte med støvler som ble kastet rundt omkring, konkurranse-personene kastet seg over de kjekke guttene og bar dem til dommerne. Det ble også et forsøk med nitrogen hvor det ble helt kokende vann i flytende nitrogen som var under -100 C.

Bandet sang flere forskjellige sanger med helt vill gitarspilling og rå trommespilling. Publikum hoppet og danset i takt med musikken. Siste sangen de spilte var Sweet child O’ mine av Guns ‘n Roses. Etter det ble det en leirbålslek hvor det var om å rope høyest. Våre to konferansierer klatret opp i ett tre og høyt på en stige for å være den som kunne rope høyest. Mot slutten sang kretskoret fra KFUK-KFUM sang Riv i hjertet, og vi avsluttet leirbålet med speiderbønnen. Selv om det ble regn var leirbålet fylt med god stemning fra start til slutt.

Tekst: Hedda Ringstad
Foto: Lars T. Røraas og Håkon Kristoffersen

 

Back To Top