skip to Main Content
Morgenstemning På NM

Morgenstemning på NM

Klokka 7:00 runger ”God Morgen Norge” av Knudsen og Ludvigsen over leirområdet. Noen er fort ute av teltene, andre bruker litt lengre tid. Brødskiver, nugatti, syltetøy og ost finnes frem. Patruljeførerne er på møte og sakte,men sikkert blir alle de 124 patruljene på NM i speiding klare for dagens konkurranse. Slik ser denne lørdagsmorgenen ut på Skogmuseet på Elverum.

Etter en våt natt gjør speiderne seg klar for konkurransestart med teori kl. 9:00-10:00. Patrulje Rosa Sau nyter frokosten ute med rosa tallerkener som matcher patruljenavnet. –NM er alltid gøy, forteller Mari: –Jeg gleder meg til alt, men mest til matlagingskonkurransen.

For noen av jentene fra Søndre Slagen er det første gang på NM og de gleder seg til å komme i gang med oppgavene.

025_FrokostLørdag_SynneHansen2

Jentene fra Rosa Sau har passet på at frokosten matcher patruljenavnet.

Helene og Hermine fra patrulje Gaupe er på NM for første gang og bruker morgentimene på å lese i Speiderhåndboka: –Vi leser på orienteringsteori, det er vi ikke så gode på, sier Helene. –Vi er bedre på matlaging og knuter.

Jentene synes det er kjempegøy å endelig være på NM i speiding og kommenterer at det er flere her enn de hadde trodd. –Det er som å være på leir!, smiler Hermine.

 085_HeleneHermine_SynneHansen2

Helene og Hermine fra patrulje Gaupe frisker opp orienteringskunnskapene sine.

Følg med på nmispeiding.no, facebook (NM i speiding), instagram (@nmispeiding) og snapchat (nmispeiding) for å se hva som skjer i løpet av helga!

Tekst og foto: Synne Hansen

Back To Top