skip to Main Content
NM Kjærester?

NM kjærester?

Leirkjærester er et velkjent fenomen for mange, men rekker en å finne kjærlighet på en helg?

I følge guttene fra 1. Grue så er det litt dumt å bli kjærester for bare to dager også reiser alle hver sin vei. Til tross for dette er det mange som vil ha kjæreste, Trygve fra 1. Ås speidergruppe er en av dem.

IMG_3354

Guttene fra 1. Grue synes NM er litt for kort til å skaffe seg leirkjæreste. Foto: Amalie Dalhaug Halleland.

Han har enda ikke funnet den rette, men han har visse kriterier.

– Ja, han må først og fremst være en gutt, også må han ha fin rumpe. Det er nesten det viktigste, sier han og ler. Andre kriterier er blant annet at han må akseptere palmen hans, også er det flott om han er både grei og over 1.70.

Leirkjæreste-02-Christian Sangereid_DSC6747

Hallstein og Kirsten fra Melhus og Trondheim FSK har nettopp blitt kjærester, på speiderarrangement forrige helg. Foto: Maria Gran

Det er noen som har funnet tonen, og det er Kirsten og Hallstein fra Melhus og Trondheim FSK. De har kjent hverandre lenge, men først forrige helg fant de hverandre. Det var på 100-års jubileet for Sør-Trøndelag at de to endelig ble et par etter mange års vennskap.

 

Tekst: Amalie Dalhaug Halleland

Back To Top