skip to Main Content
Redaksjonssjef For En Helg?

Redaksjonssjef for en helg?

På NM i speiding oppretter vi et kommunikasjonssenter med ansvar for å produsere innhold til speiderforbundenes kommunikasjonskanaler og til ekstern presse. Nå søker vi en leder for kommunikasjonsstaben.

NM i speiding samler hvert år nesten tusen speidere, fordelt på over hundre patruljer, til en vennligsinnet konkurranse om å bli Norges beste speiderpatrulje. I 2019 vil arrangementet foregå 14.-16. juni i Skien.

Tar du utfordingen?

Leder for kommunikasjonsstaben vil i samarbeid med ansatte fra forbundskontoret ha ansvaret for organiseringen av kommunikasjonsstabens arbeid under arrangementet, for å lede morgenmøter, og for gjøre redaksjonelle prioriteringer.

Vi ser etter deg som har erfaring fra kommunikasjonsstab på tidligere NM i speiding eller liknende, og som har ideer for hvordan arbeidet kan gjøres på en inkluderende og effektiv måte. Stillingen er et frivillig verv.

Er du interessert eller har spørsmål?
Kontakt Geir Storli Jensen på e-post, eller fyll ut søknadsskjemaet her: https://no.surveymonkey.com/r/7KXL8LL

Frist: 7. april.

Vil du være med i kommunikasjonsstaben?

Vi trenger også folk som vil være en del av kommunikasjonsstaben under NM i speiding. Det er mange ulike oppgaver, og vi ser etter deg som har interesse for å skrive, ta bilder, lage film, eller lage annet innhold til sosiale medier. Som en del av pressestaben får du veiledning og opplæring, og du vil være en del av et spennende team.

Det er begrenset med plasser, og vi vurderer alle søkere. Vi oppfordrer både folk med mye erfaring og de som har lite erfaring, men interesse og vilje til å lære, til å søke.

Søknad: https://no.surveymonkey.com/r/7KXL8LL.

Frist: 7. april.

Har du spørsmål kan du sende en e-post til Geir Storli Jensen eller ringe 938 94 764.

Toppbilde: Kristian Strøm

Back To Top