skip to Main Content
Superjuryen Er Ferdige, Snart Avslører Vi Vinnerne Av NM I Speiding!

Superjuryen er ferdige, snart avslører vi vinnerne av NM i speiding!

Følg med, for i løpet av denne uken kommer vinnerne av NM i speiding til å bli offentliggjort. Samtidig kommer også resultatlista til å bli lagt opp med plassering av de 10 beste av de beste patruljene i år.

13. Juni ble finalen av NM i speiding avholdt. Etter finalen ble gjennomført av over 100 patruljer ble den beste patruljen fra hver krets sendt inn til nasjonal bedømming hos en superjury som har bestått av rovere og ledere fra begge forbund og fra forskjellige steder i landet.

Sjekk ut bilder fra finalen i sosiale medier under #nmispeiding

Superjuryen har gått igjennom bilder som har blitt tatt av patruljen under konkurransen, videoen som patruljen selv har laget og bedømmingsskjemaene som ble utfylt av lokale dommere. Superjuryen har vært veldig imponert over hvordan patruljene har løst årets oppgaver, særlig video-oppgaven.

Grunne til at vi har en nasjonal superjury i år, er for å sjekke at alt er gjort riktig lokalt og at en egen nøytral gruppe skulle se på alle innsendte patruljer opp mot hverandre.

Superjuryen har bestått av:
-Torgeir Heldal
-Kenneth Nesdal
-Janne Fongen
-Vebjorn Skirbekk Sagmoen
-Trygve Michaelsen

Back To Top