skip to Main Content
Vil Du Være Med I Kommunikasjonsstaben På NM I Speiding 2022?

Vil du være med i kommunikasjonsstaben på NM i speiding 2022?

På NM i speiding oppretter vi et kommunikasjonssenter med ansvar for å produsere innhold til speiderforbundenes kommunikasjonskanaler og til eksterne medier. Vi søker deg som vil være en del av kommunikasjonsstaben. 

Det er mange ulike oppgaver som skal løses og vi ser etter deg som har interesse for å skrive, ta bilder, lage film eller innhold til sosiale medier. Som en del av kommunikasjonsstaben får du veiledning og opplæring, og du vil være en del av en hyggelig patrulje som gjør mye gøy under NM.

Vi oppfordrer både deg som har mye erfaring og lite erfaring til å søke. Som frivillig får du nyttig erfaring og nye venner.

Det er begrenset med plasser, og vi vurderer alle søkere. Er du interessert i å ta bilder eller filme, må du ha eget utstyr. Arbeidet er frivillig. Vi dekker reisekostnader.

Tidsbruk
Som medlem av kommunikasjonsstaben vil du delta på hele NM i speiding-helgen. Det kreves lite forberedelser i forkant av arrangementet.  

Søk nå!
Søknad: Send din søknad til kommunikasjonsstaben på NM i speiding her. 
Søknadsfrist: 15. april 2022. 

Hva er NM i speiding?
Hvert år samler NM i speiding nesten tusen speidere, fordelt på over hundre patruljer, til en konkurranse om å bli Norges beste speiderpatrulje. I 2022 vil arrangementet foregå 10.-12. juni i Levanger.

Har du spørsmål?
Send en e-post til Anne Månum på anne@kmspeider.no eller ring 412 01 181.

Vi søker også deg som vil lede kommunikasjonsstaben!
Har du lyst til å ha mer ansvar? Vi søker deg som kan lede hele kommunikasjonsstaben, det vil si en god håndfull speidere, de fleste i roveralder, som jobber med foto, film, tekst og sosiale medier i forbindelse med NM. Det aller meste av arbeidet foregår i løpet av selve NM-helgen. Som leder av stab vil du få tett oppfølging og opplæring, mulighet til å utvikle deg som leder og få erfaring med å lede en stab. Husk å krysse av i søknadsskjemaet for at du ønsker oppgaven som stabsleder.

Søk nå!
Søknad: Send din søknad til kommunikasjonsstaben på NM i speiding her. 
Søknadsfrist: 15. april 2022. 

Back To Top