skip to Main Content
10. – 12. Juni Arrangeres NM I Speiding I Levanger

10. – 12. juni arrangeres NM i speiding i Levanger

Trøndelag krets av Norges Speiderforbund og KFUK-KFUM-speiderne inviterer til årets NM i speiding!

10.–12. juni 2022 vil arrangementet foregå i Levanger kommune. Levanger ligger ved Trondheimsfjorden, 75 kilometer nordøst for Trondheim.

Vi gleder oss til å ta imot rundt 1000 speidere, fordelt på over hundre patruljer, fra hele landet! Det blir selvfølgelig konkurranser som utfordrer praktiske, kreative og teoretiske evner og godt samarbeid. Men det blir også tid til sosial omgang, leirliv, mulighet for å lære nye ting og få nye venner. Og ikke minst blir det mulighet for å ha det gøy, som er det viktigste!

Reise
For å komme seg til Levanger finnes det flere muligheter. I tillegg til bil eller buss, er tog et godt alternativ. Fra togstasjonen tar det cirka 10 minutter å gå fra Røstad stasjon til NM-området. Om fly benyttes til Trondheim lufthavn så går toget nordover fra flyplassen. Toget har avgang cirka en gang i timen. Vi vil være behjelpelig med frakt av utstyr og patruljekasser fra togstasjonen.

Påmelding
Påmeldingen åpner 07.04.2022. Påmelding blir via Norges speiderforbund, min.speiding. Det blir sendt ut nytt nyhetsbrev når påmeldingen åpner.
Back To Top