skip to Main Content
Maur På NM

Maur på NM

I forbindelse med NM i Levanger trenger vi noen speidere som kommer tidlig på fredag for å rigge klart området til NM’en. Disse bør også bli lengre på søndag for rigge ned det de har rigget opp.

Hvem: Roveraspirant, rover, leder (født. senest 2006)

Når: 10. juni kl. 08:00 til 12. juni kl. 19.00

Hvor: Røstad, og speiderhuset i Levanger

Påmelding: Google forms (MERK at man også må melde seg på som STAB i min.speiding for resten av helgen)
https://docs.google.com/forms/d/1vneSwtVGFc4gA0MpGB8LOGeGr_Gg6f9zOEefXsh28rg

Pris: Kun stabskostnadene for selve NM’en (dette kommer frem i min.speiding.no)

Soving: De som kommer før fredag får sove på speiderhuset i Levanger. Her er det madrasser, innlagt vann og toalett. Fredag til søndag er det best å sove på stabsområdet på Røstad. Da må man ha med telt og sovesaker. Det er evt. mulig å booke inn på hotelt. Dette gjøres via min.speiding.no

Mat: Det blir servert brødmat og varm lunsj og middag for de som er maur. Stabsmat under under NM’en blir også påspandert. Huk av for stabsmat i min.speiding.no, og kommenter «maur, skal ha gratis stabsmatmat» under «annet?» 

Ta med: Drikkeflaske, arbeidshansker, klær etter vær (og som tåler å jobbes i), og det du trenger for å være med på resten av NM’en.

Hva går det ut på: Oppgavene går ut på å montere/demontere vaskerenner, skilt, dele inn patruljeområder, merke konkurranseområder ol. Under NM’en fungerer en som vanlig stab.

Merk at dette er et arrangement som hovedsakelig foregår før deltagerne kommer på fredag, så om du ikke får til å komme før ettermiddag på fredag er det like greit å kun melde seg på i min.speiding.no

Det er også mulig å komme på torsdag kveld og bli til mandag, om dette gjør reisen lettere.

Melder man seg på dette får man altså gratis mat under NM, og man betaler kun deltakeravgiften for stab, men dette er kun et tilbud for de som kan hjelpe til litt før og etter NM’en. 

Hvordan komme seg til Røstad kollektivt: Det går fly til Værnes, så går det tog til Røstad stasjon som er i gangavstand fra området. Erik er også behjelpelig med transport om man har med mye utstyr og bagasje.

Kontakt ved spørsmål om maurperioden: Erik Steinvik; eriksteinvik@hotmail.com / 48428105

Back To Top