skip to Main Content
Kreativitet Og Matlaging

Kreativitet og matlaging

Det er bare å brette opp ermene og finne frem kokkekunnskapene, nå er det matkonkurranse! Speiderne skal lage en tre retters meny ut i fra et sett med ingredienser, og de har lov å legge til litt ekstra fra ingredienslista, for å sette prikken over i’en. På menyen i år står det blant annet kjøttboller i brun saus til melonbåter med spekeskinke som seil.

Samtidig som matkonkurransen pågår, er det også en kreativ oppgave der patruljene skal lage et sammenleggbart sjakkbrett, med sjakkbrikker.

Begge oppgavene er poenggivende i den totale konkurransen. Felles for patruljene vi snakket med i dag var faktisk at det viktigste ikke er å vinne, men å slå en annen patrulje… – Det er ikke så viktig om vi vinner, så lenge jeg slår søsteren min er jeg fornøyd, sier Bianca fra Drøbak/Frogn med et lurt smil.

På sletta på Røstad i Levanger har det i dag vært 600 kokker i sving, og vi gleder oss til å smake!

Tekst og bilder: Ingrid Lycke

Back To Top