skip to Main Content
Stress Med Humor

Stress med humor

Under matlaging- og kreativitetsoppgaven var det god stemning og latter i leirområdet. I patrulje Håkon Håkonsen fra Lillehammer speidergruppe lurte vi på hva slags triks de hadde, da de gikk av med NM-tittelen tidligere. – Det sier nok mer om de andre lagene enn om oss, sier de med et lurt smil. 

Patrulje Jerv fra 1. Ås speidergruppe valgte i år å utfordre seg selv med avansert mat. De lagde melon med spekeskinke til forrett. Til hovedrett ble det servert pasta med bugnende grønnsaker og tre forskjellige kjøttyper. Og til sist, men ikke minst, pannekake med krem og syltetøy til dessert. Nam! 

Selv om det var høyt tempo og tendenser til stress, var det godt humør og latter å høre over hele leirområdet.

Tekst og bilder: Celin Mariann Bjørgve 

Benjamin Bakstad Zunic poserer til kamera.
Back To Top