skip to Main Content
Klima Og Oppvaskstativ

Klima og oppvaskstativ

Startskuddet gikk og speiderne var klare for en ny oppgave. Det var klima og miljø som sto først på planen, en oppgave der få visste hva de hadde i vente. Lars Søreide Restad fra Søreide speidergruppe var blant dem. – Jeg kunne ikke forstå hvordan klima og miljø kunne bli gjort på en praktisk måte, sier Lars og trekker på smilebåndet. Oppgaven går nemlig ut på å bygge et oppvaskstativ av kleshengere!

Daniel Miljeteig fra Morvik KFUK-KFUM-speidere syntes oppgaven var spesielt kjekk, siden det ikke var en bestemt fasit på hvordan stativet skulle bygges eller se ut. Da var det bare å la kreativiteten slå seg løs og bygge et helt unikt, men samtidig funksjonelt oppvaskstativ. Speiderne gjorde en utrolig god jobb og vi fikk mange kule resultater!

Tekst og bilder: Anne Haukland.


Back To Top