skip to Main Content
Det Blir NM I Speiding!

Det blir NM i speiding!

Speiderne i Trøndelag trår til som teknisk arrangør for NM i speiding også i år, mens Patrick Gule fra 1. Fræna Elnesvågen speidergruppe i nabokretsen blir prosjektleder.

Lenge var det uvisst om Speiderne i Norge kom til å finne vertskap for NM i speiding 2023, men søndag ble det endelig klart at fjorårets arrangører “tar en for laget” og påtar seg det tekniske ansvaret. Dermed blir NM arrangert i på Røstad i Levanger også i år.

– Nå skal jeg samle gode folk og starte planleggingen, og dem finnes det mange av i speidernorge, vet jeg, sier Patrick Gule fra Romsdal og Nordmøre krets (NSF). Han har lang fartstid i speideren, og har vært med som hoveddommer på NM i speiding, men rollen som prosjektleder for NM er ny for ham. – Det er jo spennende at det ikke er en krets som har ansvaret for programmet og oppgavene, og nå gleder jeg meg til å få med meg folk fra hele landet i staben.

Påmeldingen til årets NM i speiding åpner rundt påsketider. Vi ser fram til å samle hundrevis av speidere for en hyggelig og morsom konkurransehelg 9.–11. juni!

Tekst: Kirvil Kaasa
Bilde: Håkon Kristoffersen

Back To Top