skip to Main Content
Ris Med Kjøtt Ble Til Kjøttboller I Saus

Ris med kjøtt ble til kjøttboller i saus

En av dagens oppgaver var mat og hygiene. Da konkurransen startet var det mange som gikk rett på sak, men noen av speiderne hadde en litt mer trøblete start på oppgaven. Det virker som at en feil i systemet har gjort at noen av matbestillingene ikke ble registrert, så noen patruljer fikk helt andre ingredienser enn ventet. Patrulje Dåinn fra Romerike og patrulje Dachs fra Øvre Buskerud er to av patruljene som ble berørt.

Flere i patrulje Dåinn forteller at de ble overrasket da ingrediensene viste seg å være feil. – Det var veldig irriterende fordi vi hadde jo bestilt maten på forhånd, sier Jenny. Da patruljen fikk se innholdet i ingredienspakken gikk de raskt og klaget fordi flere i patruljen hadde allergier som gjorde at de ikke kunne spise innholdet i pakken. Etter en og en halv time var ingrediensene endelig på plass og de kunne gå i gang med pølsewoken de hadde planlagt fra begynnelsen. Patruljefører Jonar tror ikke at det blir et stort problem med tiden, selv om det ble litt stress i starten.  

Tok utfordringen på strak arm

Nils Tore og resten av patruljen Dachs tok problemet på strak arm – Vi ville finne ut av det selv og la ledelsen slippe å styre med saken, sier de og håper at deres håndtering av saken viser god speiderånd. Noe som forhåpentligvis kan komme godt med i sluttresultatet i konkurransen. Planen deres var først å lage stekt ris med kjøtt, men istedenfor ble det kjøttboller i saus og grønnsaker på siden. De er alle fornøyde med løsningen og ser frem til et godt måltid når de blir ferdige.

Tekst: Anne Haukland
Foto: Ghadi Al Hajj

Back To Top