skip to Main Content
– Vi Taper Sammen Og Vi Vinner Sammen

– Vi taper sammen og vi vinner sammen

Patrulje Heffalomp fra Kongsberg sitter spente og venter på at første konkurranse skal starte. De starter dagen med både teoretisk og praktisk førstehjelp, før de skal videre på en samarbeidsoppgave før lunsj.

Stemningen er på topp og de er klare for å gi alt. – Vi kom på 12.plass på NM i fjor, så håper på gode resultater i år også, sier patruljefører. Patruljen satser på en total plassering på topp 20, men er godt fornøyd med topp 50.

For å forberede seg til helga har Heffalomp deltatt aktivt på flest mulig aktiviteter, og flere var deltakere på kurs i leirteknikk (KILT) for to uker siden. Jentene er enige om at det viktigste ikke er å vinne, de er her for å ha det gøy. – Vi kjenner hverandre veldig godt, og kommer ikke til å skylde på noen om vi taper. Vi taper sammen og vi vinner sammen, sier patruljen. – Men vi vil gjerne gjøre det bedre enn patrulje Falk fra Kongsberg og Ælj fra Modum. Det er ikke så viktig å vinne så lenge vi får bedre resultater enn de.

Her står patrulje Heffalomp med både banner og hjemmelaget maskot!

Bak Heffalomp står patrulje Solsikke fra Kjølberg MS, og her er energinivået smittende!

– Vi skal gjøre så godt vi kan…, begynner peffen, men blir avbrutt når en av speiderne skyter inn – Vi skal vinne, topp 1! Peffen smiler og rister på hodet, – Topp 100 er nok et bedre mål, men konkurranseinstinktet er hvertfall på plass. Jentene har både pugget og øvd en del for å forberede seg til konkurransene, og alle er enige om at hovedmålet er å være bedre enn guttepatruljen fra samme gruppe. – Får vi mer poeng enn Elg, føler vi at vi har vunnet.

Tekst og Foto: Deborah Ognøy

Back To Top