skip to Main Content
Topp Tre På NM I Speiding 2023

Topp tre på NM i speiding 2023

– Jeg tror ikke det var så mange som trodde vi skulle vinne, det var ikke planen på en måte, men det var veldig gøy, forteller Åshild, men nå står de, Ælj fra Modum KFUK-KFUM-speidere, altså igjen som vinnere av NM i speiding 2023!

Patrulje Oter fra 7. Oslo Kanaljene speidergruppe.

Oter fra 7. Oslo kanaljene speidergruppe kapret til seg andreplassen etter stor innsats og mange timer med hardt arbeid. –Vi hadde et mål om å komme på topp 20, og å slå guttene så klart, og det klarte vi, forteller patruljen mens de gliser. Nå skal de feire det gode resultatet med minikonsert i bussen.

Patrulje Uteliggerne fra Tasta speidergruppe.

Tredjeplassen gikk til Uteliggerne fra Tasta speidergruppe. –Vi var en saftflaske unna andreplassen. De slo oss med ett poeng! Vi hadde et halv minutt igjen til å rydde på matoppgaven, og rakk ikke å rydde vekk en saftflaske som ble liggende. Denne ga oss ett minuspoeng, som var alt vi mangla fra andreplassen. Det gikk likevel en del bedre enn i fjor, da de havnet på 81. plass.

Foto: Lars Røraas (1.plass), Ghadi Al Hajj (2.plass), Deborah Ognøy (3.plass)

Back To Top